Tartu Uue Teatri unistus on tõeks saamas (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uue Teatri loominguline juht Ivar Pőllu vaatab lootusrikkalt tulevikku.
Tartu Uue Teatri loominguline juht Ivar Pőllu vaatab lootusrikkalt tulevikku. Foto: Sille Annuk

«Nüüd käsi püsti, kes uskus möödunud sügisel kohe päriselt, et üks teatud Tartu väike teater suudab ühisrahastuskampaania abiga kokku koguda summa, et osta välja kesklinnas asuv maja, kus nad seni rentnikena tegutsenud on?» küsib Tartu Uus Teater? 

Ja vastab samas: «Kas te suudate uskuda, et 85 % ehk 286 000 € Uue Teatri maja äraostmiseks vajalikust summast sai tänase seisuga kokku!?! Tõttöelda, me ise ka päris hästi ei usu oma silmi.

Väga võimas, armsad toetajad ja kaasaelajad! Me täname selle toetuse eest 18 000 «Kremli ööbikute» piletiostjat, 52 nimelise tooli ostjat ja veel sadu suuremaid ning väiksemaid toetajaid, kelleta see kõik võimalik poleks. Eraldi tahaks välja tuua Tartu linna, Kultuuriministeeriumit, Piletilevi ja Neway agentuuri, kes on oma tugevad ja toetavad õlad alla pannud!»

Kuid maja ostmiseks vajalikust rahast on veel 15 protsenti veel puudu. Seepärast palub teater kõiki oma sõpru appi, et ühiselt õnnestuks ka lõpuspurt! Kuidas maja ostmist toetada, selle kohta saab informatsiooni Tartu Uue Teatri kodulehelt.

Tartu Uus Teater asub botaanikaaia peavärava vastas Lai 37.
Tartu Uus Teater asub botaanikaaia peavärava vastas Lai 37. Foto: Margus Ansu
Telliskivikujulise suurteose «TUT10. Unistused, prügi ja ajalugu» (pildil võrdluseks koos tikutopsiga) 1120 lehekülge võtavad kokku Tartu Uue Teatri senise loo.
Telliskivikujulise suurteose «TUT10. Unistused, prügi ja ajalugu» (pildil võrdluseks koos tikutopsiga) 1120 lehekülge võtavad kokku Tartu Uue Teatri senise loo. Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles