7500-EURONE PILET Millised hüved kaasnevad Imagine Dragonsi Tallinna kontserdi VIP-pääsmega?

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Eriti kirglikul Imagine Dragonsi austajal on võimalik osta 3. juuni Tallinna kontserdile 7500-eurone VIP-pääse, kuid selle eest saab lihtsalt autogrammidega kitarri.
Eriti kirglikul Imagine Dragonsi austajal on võimalik osta 3. juuni Tallinna kontserdile 7500-eurone VIP-pääse, kuid selle eest saab lihtsalt autogrammidega kitarri. Foto: Eric Jamison / Invision for Dolby / AP Images
  • 7500 euro eest saab Imagine Dragonsit vaadata avatud baarist.
  • Bänd annab kõige kallima pileti ostjale kontserdilt kaasa autogrammidega kitarri.
  • Korraldaja märgib, et kogemus ei sisalda bändi osalust.

Imagine Dragonsi 3. juunil toimuvale kontserdile Tallinna lauluväljakul on alanud hoogsasti piletimüük ning piletite hinnad ulatuvad 79 eurost tervelt 7500 euroni. Just nii palju maksab kõige kallim VIP-pilet, kuid mida selle raha eest üldse saab?

Imagine Dragons on üks maailma edukamaid rokkbände, kes esitleb Tallinnas järgmise aasta juunis oma kuuendat stuudioalbumit «Loom».

Kui rahakott lubab, on fänni võimalik osta tavaliste piletite asemel VIP-pääse, mille hind algab 315 eurost.

Selle raha eest lubatakse Imagine Dragonsi fännile erisuguseid hüvesid, nagu näiteks eksklusiivne fännikink, VIP-kaelakaart, fännikauba soetamise võimalus enne ametlikku väravate avamist, varane sissepääs kontserdialale ja kohapealne elamusjuht.

Kuid mida saab kõige kallima, tervelt 7500 eurot maksva VIP-pileti ostja?

Tuhandete eurode eest on võimalik saada samad hüved, mida 315 eurot maksva piletiga, kuid lisaks pakutakse selle eest avatud baariga kohta VIP-vaatealal ning võimalust võtta koju kaasa kitarr, millega üks bändi liige samal õhtul laval mängis. Kitarril on ka kõigi Imagine Dragonsi liikmete autogramm.

Imagine Dragons on üle maailma müünud 46 miljonit albumit ja 55 miljonit singlit, erinevates voogedastuskanalites on neid kuulatud enam kui 74 miljardit korda, mis teeb neist ühe edukaima rokkbändi üldse.
Imagine Dragons on üle maailma müünud 46 miljonit albumit ja 55 miljonit singlit, erinevates voogedastuskanalites on neid kuulatud enam kui 74 miljardit korda, mis teeb neist ühe edukaima rokkbändi üldse. Foto: Graham Finney / cover Images

Samuti võib 7500-eurose pääsmega lasta endast laval pilti teha, enne kui Imagine Dragons seal esineb, ning saada omale tuuriplakat. Piletimüügi lehel on aga eraldi välja toodud, et kogemus ei sisalda bändi osalust. 

Tallinna lauluväljakul toimuvale kontserdile on praegu veel saadaval kaks 7500-eurost VIP-pääset.

Tagasi üles