TRAAGILINE KOKKUSATTUMUS 29-aastane tippbaleriin ja tema ema surid ööpäevase vahega

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Michaela DePrince õpetamas noori balletitantsijaid Floridas.
Michaela DePrince õpetamas noori balletitantsijaid Floridas. Foto: Carl Juste / Miami Herald via AP, File

10. septembril suri vaid 29-aastaselt talendikas USA baleriin Michaela DePrince. Traagilise kokkusattumusena suri vähem kui 24 tundi hiljem tema ema, kes surres isegi ei teadnud, et oli eelmisel päeval ilma jäänud oma noorest tütrest. Baleriinist neiu ja tema ema surm ei ole omavahel seotud.

Michael DePrince tuli mõneaastaselt Ameerika Ühendriikidesse elama, kui üks Ameerika perekond otsustas ta lapsendada. Mabinty Bangura nimega sündinud DePrince elas oma esimestel eluaastatel sõjast räsitud Sierra Leones ning jäi väga noorelt orvuks. Ameerikasse elama asunud, sai temast tippbaleriin, kes esines üle kogu maailma ning esines isegi popstaar Beyoncé'i muusikavideos. 

Michaela DePrince suri 10. septembril, kuid noore naise surmast ei saanudki teada tema ema, kes juhtumisi valmistus operatsiooniks ning suri selle käigus järgmisel päeval, ütles DePrince'i perekond teadaandes. Baleriin Michaela ema Elaine isegi ei saanud teada, et tema tütar oli päev varem surnud. 29-aastase Michaela DePrince'i surma põhjust ei ole avalikult öeldud, kuid DePrince'i perekond on kinnitanud, et tütre ja ema surmad ei ole omavahel seotud.

Tagasi üles