Folk ei ole kaotanud külastajaid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi folgi kolmas päev
Viljandi folgi kolmas päev Foto: Jelena Rudi

Kahekümnendat sünnipäeva tähistanud Viljandi pärimusmuusika festival on leidnud oma koha Eesti muusikamaastikul ja külastajate seas.

Kõige populaarsemaks osutus taaskord festivali kolmas päev, laupäev, kui külastajate arv küündis 12 000ni. Kokku oli külastajate arv sarnaselt eelmisele aastale 20 000 ning sarnaselt varasematele aastatele olid ka tänavu kõige populaarsemad esinejad Zetod ning Svjata Vatra.

Tänavu esimest korda katsetatud festivaliala piiramine ei toonud kaasa muutust külastajate arvus, millest võib järeldada, et pärimusmuusika festival on leidnud oma publiku ja oma koha Eesti muusikamaastikul.

Juubelifestivalil toimus nelja päeva jooksul üle saja kontserdi, kokku esines üle 400 muusiku. Lisaks väljakuulutatud kontsertidele toimus hulk spontaanseid ülesastumisi nii festivalialal kui mujal linnas.

Tänavanurkadel võis kuulda professionaalseid muusikuid kõrvuti harrastajatega.

XXI Viljandi pärimusmuusika festival toimub 25.-28.juulini 2013.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles