Draamateater müüs ühe päevaga üle 3000 pileti

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Draamateater müüs reedel teatripäeva puhul pileteid tavapärasest poole odavamalt ja ühe päevaga müüdi 3066 piletit.

Draamateatri pressiesindaja Tanel Tomsoni sõnul võib reedest piletimüüki võrrelda hooaja alguses toimuvate piletilaatadega. Kokku müüs teater ühe päeva jooksul 3066 piletit 350 242 krooni eest.

Tomsoni kinnitusel teater poole odavamalt pileteid müües kahjumisse ei jää, sest menulavastuste pileteid müüakse täishinnaga ja need olid juba enne sooduskampaaniat suuresti välja müüdud. «Saime juurde neid vaatajaid, kes olid kahevahel või ei olnud oma otsuses kindlad,» selgitas ta.

Kokku on teater märtsikuu jooksul müünud 14 069 piletit kokku 2 277 504 krooni eest. 

Pressiesindaja sõnul on viimasel ajal ka nende teatris piletimüük veidi vähenenud, kuid teatri nn suured hitid on endiselt välja müüdud.

«Rahvas otsib kergemat repertuaari, klassikat ja rasket pikka tükki üritab vältida,» selgitas Tomson inimeste eelistusi. Samuti näitab draamateatri kogemus, et inimesed on hakanud pileteid ostma märksa hiljem ning on sagenenud viimase minuti ostud.

Uut sooduskampaaniat teater lähiajal ei plaani. Alates sellest kolmapäevast hakatakse müüma pileteid teatri suvelavastustele «Pikk päeva tee kaob öösse» ja «Lõputu kohvijoomine». Kuna mõlema etenduse järele on suur huvi, siis hinnasoodustust neile ei tehta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles