Täna toimub maailma suurim teleesilinastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Wayward Pines»
Telesari «Wayward Pines» Foto: FOX

Neljapäeva õhtul ilmub telekanalil Fox korraga 125 riigis teleriekraanidele uus sari «Wayward Pines». See on teadaolevalt suurim teleesilinastus maailmas.

Blake Crouchi samanimelisel menutriloogial põhinev psühholoogiline põnevik «Wayward Pines» viib vaataja Idaho kummituslikku väikelinna Wayward Pines. Kriitikud on sarja võrrelnud 1990ndatel kultussarja staatusesse tõusnud mõrvamüsteeriumiga «Twin Peaks».

Sarja peaosaline on föderaalteenistuse agent Ethan Burke (Matt Dillon), kes läheb otsima kahte Wayward Pinesis saladuslikult kaduma läinud agenti. Ethan avastab, et hoolimata linna pealtnäha sõbralikust ilmest toimub seal palju kahtlast – linnapiiri tagant ei imbu sisse ühtegi uudist, väljaspool linna viibivate inimestega ei ole võimalik kontakti saada ning tundub, et linnaelanikud ei luba Ethanil lahkuda. Peagi mõistab ta, et ei pruugi sellest linnast enam kunagi elusana pääseda.

Sarjas osalevad peale Oscari-nominendi Matt Dilloni Emmy-võitja Melisa Leo, Emmy-nominent Juliette Lewis, Oscari-nominent Terrence Howard jpt.

Telesarja produtsent on M. Night Shymalan, kes on töötanud kassahittide «Kuues meel», «Viimane õhutaltsutaja», «Märgid» ja «Küla» juures. Sarja kaasprodutsendid on Donald De Line, Chad Hodge ja Ashwin Rajan. Sarja tootja on FX Productions.

Eestis saab sarja esimest episoodi vaadata täna kell 22 Foxis. Järgmised episoodid on eetris igal neljapäeval samal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles