Video: Nukufilm otsib Hooandjast remondiraha

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukufilmi Lastestuudio
Nukufilmi Lastestuudio Foto: Nukufilm

MTÜ Nukufilmi Lastestuudio ruumid Luise tänaval on kitsaks jäänud. Eesti Kunstnike Liit pakkus stuudiole lahkelt paremaid ruume (Pärnu mnt 154), kuid need on vaja eelnevalt remontida.

Seetõttu avaldati üleskutse ühisrahastuskeskkonnas Hooandja, et leida inimesi, keda laste ja noorte huviharidus või visuaalmeediaga seotud oskused külmaks ei jäta ning kes oleksid nõus uue stuudio ehitust toetama. Vajalikust 4500 eurost on 22. juuni sisuga kogutud 611 eurot. Projekti tähtaeg kukub 10. juulil. Kui selleks ajaks vajalikku summat kokku ei saada, siis jääb projekt rahastuseta.

Hooandjas peab projekt saama 100 protsenti või rohkem rahastatud enne kui projekti lõpptähtaeg saabub. Kui projekt pole selle aja jooksul kogu soovitud summat kogunud, jääb annetatud raha annetajatele alles. Kui aga projekt saab 100 protsenti või rohkem soovitud summast, kantakse raha projekti tegijale üle. See on nii, sest keegi ei taha teha oma projekti puuduliku eelarvega ja keegi ei taha rahastada projekti, mis lubatud mahus tehtud ei saa.

Vaata lastestuudio rahatustaotlust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles