Algab rokk- ja metal-bändide konkurss Rockstar 2018

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laager
Hard Rock Laager Foto: Erlend Štaub

Hard Rock Laager, Mad Hard Ride Promotions ja Mantikore Studios kuulutasid välja rokk- ja metal-bändide konkursi Rockstar 2018, mille finalistide seast valitakse tuleva aasta jaanuaris välja üks punt, kellel avaneb võimalus esineda tuleval suvel festivalil Hard Rock Laager. 

Sellele lisaks saab Rockstar 2018 tiitli pälviv bänd ühele stuudiosalvestisele professionaalse muusikavideo, lisaks on auhinnafondis eridisainiga muusikariistad firmalt MyPlectrum ning palju muud vägevat.

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul on taolised noortebändide konkursid hea koht uute talentide avastamiseks. «Nii mõnigi noor bänd väärib juba eos kohta teenekamate bändide kõrval – just sellist esinejat me jahtima hakkamegi!»

Konkursil osalemiseks tuleb saada oma sooviavaldus hiljemalt 4. detsembriks aadressil madhardride@gmail.com. E-mail peaks sisaldama bändi promoteksti, logot, paari fotot, linke bändi videotele, muusikale ning sotsiaalmeedia kontodele, kirja pealkirjaks tuleb märkida «Rockstar 2018».

Rockstar 2018 kroonitakse tuleva aasta 26. jaanuaril klubis Rockstar’s.

FB link: https://www.facebook.com/events/145231229434123/  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles