Õpetlik: kuidas hankida endale megastaari tuuri piletid

Karmen-Eliise Kiidron
Copy
Juuli alguses jõudis megastaar Taylor Swifti tuur «The Eras Tour» Filipiinidele ja pool Manilat hullus. Fotol jäädvustavad paar fänni end Swifti plakati ees.
Juuli alguses jõudis megastaar Taylor Swifti tuur «The Eras Tour» Filipiinidele ja pool Manilat hullus. Fotol jäädvustavad paar fänni end Swifti plakati ees. Foto: Jam Sta Rosa/AFP/Scanpix

Kuidas toimida siis, kui kuulutatakse välja suure popstaari turnee ja on juba ette selge, et kõigile fännidele pileteid niikuinii ei jagu? Lugege seda ja eelmist lugu!

Kõik algas sellest, et 20. juuni õhtul teatas Swift sotsiaalmeedias, et jõuab tuleval suvel oma tuuriga Euroopasse – siin antakse mai lõpust augusti alguseni 26 kontserti. Et mõnest osa saada, pidi end paari juunipäevaga piletiostuhuviliseks registreerima.

Ent erinevalt USAst ei toimunud see vaid Ticketmasteri lehel, vaid mitmes riigis võtsid huvilised arvele kohalikud piletimüügifirmad, mis aitas leevendada IT-süsteemi ülekoormust. Samuti piisas Euroopas registreerimiseks oma e-aadressi ja telefoninumbri teatamisest, mõnes riigis küsiti aga ka kodust aadressi, et kärpida piletiosturobotite tiibu. USAs jäid paljud fännid robotite pärast ihaldatud elamusest ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles